sitemap ikon
danske kloakmestre mobil menu
  • Søg på hjemmesiden
  • danske kloakmestre søgning
Inflation i tegningerne

Alting stiger, og ja: Det er Putins og coronaens skyld.

Også kloaktegninger er blevet dyrere. Eller i hvert fald muligheden for at lave dem hurtigt, nemt og professionelt. Danske Kloakmestre samarbejder stadig med Danske Maskinstationer & Entreprenør, som har udviklet et kloakmodul, som gør det enkelt at hente elementer til kloaktegninger ind på computerskærmen. Systemet rummer flere end 5500 elementer, og som følge af det gode samarbejde kan Danske Kloakmestres medlemmer købt modulet på samme vilkår som maskinstationsforeningens medlemmer.

Det er dog blevet en anelse dyrere, så Kloakmodulet nu koster 3295 kr., kunne Danske Kloakmestres formand, Mikael Skov, fortælle som en del af sin beretning på generalforsamlingen.  Men medlemmer af Danske Kloakmestre får rabat. Ikke mindre end 1300 kr. ryger der af prisen, når man har medlemskabet i orden. Dermed ryger prisen ned på 1995 kr.

Mange har allerede indlemmet kloakmodulet i dagligdagens planlægning af kloakprojekter, og muligheden eksisterer altså i bedste velgående for at komme ”med i klubben”. Tag et kik på DM&E Kloakmodul (dmoge.dk)