Teknologisk inviterer til vandkamp

Teknologisk Institut melder klar til vandkamp. Den kommer til at foregå den 18. januar på instituttets adresse i Taastrup og bliver i form af en konference med titlen ”Kan vi vinde over vandet?”.

Det er klimaforandringernes mere nedbør i voldsomme mængder, der får Rørcentret til at lade vandkanonerne i bestræbelserne for at besejre vandet. Det går nemlig hårdt ud over bygninger, byggematerialer og byer.

”På Teknologisk Institut oplever vi nye skader på bygninger. Skader som ikke er forudset og som netop skyldes det vådere vejr vi oplever i Danmark. På konferencen er der oplæg fra vores specialister og så har vi inviteret en række samarbejdspartnere med på scenen, så vi kan vise, hvad vi arbejder på sammen, for at løse de store udfordringer med vådere vejr”, hedder det blandt andet i invitationen.

Teknologisk Institut holder konferencen i samarbejde med We Build Denmark og DNNK. We Build Denmark præsenterer sig som samlingspunkt for alle i bygge- og anlægsbranchen, som ønsker viden om og samarbejde om innovation, grøn omstilling og ny teknologi. DNNK er Det Nationale Netværk for Klimatilpasning.

Man skal tilmelde sig konferencen på forhånd, men den er gratis at deltage i.