Lauridsen en del af Uniwater

Den nordiske gruppe Uniwater, der i dag består af 13 selskaber i Sverige, Norge og Finland, har annonceret erhvervelsen af Lauridsen, en af Danmarks førende leverandører af produkter, tekniske løsninger og rådgivning inden for vand- og spildevandsinfrastruktur. Opkøbt styrker Uniwaters tilstedeværelse i Norden, men markerer også Uniwaters første udvidelse ind i Centraleuropa, da Lauridsen har både salgs- og produktionsaktiviteter på det polske marked.

”Lauridsen har en stærk kundebase, dygtige medarbejdere og et stærkt produktprogram. De adskiller sig også ved stor innovationsgrad, noget som hele gruppen kan drage fordel af. Vi ser store udviklingsmuligheder sammen med Lauridsen”, siger Carl Berglund, som er forretningsområde-direktør hos Uniwater.

I opkøbet har Uniwater erhvervet alle aktier i Lauridsen Handel & Import A/S, Lauridsen Rørteknik A/S og Lauridsen Solutions PL Sp z.o.o. Lauridsen er nu en del af Uniwater-gruppen og deler ressourcer, kompetencer og muligheder med alle gruppens selskaber, men bevarer det stærke Lauridsen-brand både i Danmark og Polen.