…og godt selskab

Samtidig med at kloakmestrene holder selve generalforsamlingen, afvikles der traditionen tro et arrangement for ledsagere. Og hvad ville være mere nærliggende, end at sende de bedre halvdele ud på en gang bridgewalking ovenpå den gamle bro 60 meter over Lillebælt? Men ro på. Så sjovt skal det ikke være. Programmet er som altid hemmeligt, men det kommer til at foregå på hotellet. Så ingen risiko for at dratte i Lillebælt.

Dagen rundes traditionen tro af med tre-retters festmiddag, hvor kloakmestrenes husorkester Men With Manners sørger for gode toner til at ledsage den gode mad. Når den er gledet helt ned, kan alting rystes godt på plads med en dans, før sidste punkt er natmad.

Mange napper som regel generalforsamlingen som lidt af en udflugt og tager også en overnatning på hotellet med. Det giver lidt mere løsslupne muligheder til festmiddagen, når man ikke skal køre hjem lige efter, og så er det hyggeligt at vågne op til morgenmad sammen med kollegerne.

Sidst på formiddagen dukker stand-up’eren Victor Lander op og serverer comedy fra øverste hylde. Hans seneste one-man-show, ”Weekend”, tog langt længere end en weekend. Han tournérede med det til udsolgte sale landet rundt hen over efteråret 2022, og nu er Victor Lander så klar til at gå i clinch med kloakmestrene.

En frokost sætter punktum for de to dage, som naturligvis kan skæres ned til eftermiddagstimerne fredag den 1. marts, hvis man ønsker at nøjes med selve generalforsamlingen.

Hvis det er tilfældet, kommer der ingen regning efterfølgende. Det er gratis at deltage i generalforsamlingen. Hvis man snupper garnituren med, koster det 500 kr. plus moms pr. medlem og 1500 kr. plus moms for ledsager. Betalingen dækker frokosten fredag, generalforsamlingen, ledsagerarrangement, festmiddagen fredag aften, natmad, overnatning på hotellet, morgenmad, stand-up med Victor Lander samt frokost inden hjemturen lørdag.