Her arbejdes!

Vær lige opmærksom på, at der er arbejdende folk i fuldt sving i den nederste del af den store messehal. Garanteret dybt koncentrerede og stærkt svedende folk i intens dyst om titlen ”Danmarks bedste kloakmester”. Det gælder DM i Kloak.

Det er værd at ofre tid. Elever, rørlæggere og kloakmestre i kamp i de 10 sandkasser helt fra messens start. Efter at kombattanterne lige har fået vejledende og manende ord med på vejen af Danske Kloakmestres formand Flemming Geipel, går det løs.

Deltagerne har to timer til første heat, og herefter træder de skrappe dommere i aktivitet og bedømmer præstationerne. Så følger heat 2, og når det er afviklet, kan dommerne afsløre, hvem af deltagerne, der også skal i aktion i finalerunderne fredag.

Her har deltagerne tre timer til opgaverne i sandkasserne, hvorefter dommerne igen tager de skarpe briller på og bedømmer præstationerne. Det endelige punktum for DM i Kloak 2024 er naturligvis kåringen af mestrene og overrækkelse af hæder og de mange præmier.

Dem er der traditionen tro masser af – præmier. De seks trofaste DM-sponsorer har igen spenderbukserne på, så der bliver rigeligt at slæbe hjem for de bedste. De seks er Blücher, Byggros, Grundfos, Regnvandskonsulent Uddannelsen, GSV og Wavin. Tillige bidrager yderligere syv firmaer som præmiesponsorer. Nemlig Brødrene Dahl, Husqvarna Construction Products Danmark A/S, Minuba ApS, Brødrene A & O Johansen, Payback Lubricants Danmark ApS, Ridgid Scantinavia A/S, og IBF Beton A/S.