Kloakmessen inviterer til rør-kamp

Der fløjtes op til kamp på rør og bøjninger fra første færd, nås Kloakmessen 2024 åbner i Fredericia torsdag den 25. januar. Danske Kloakmestres formand, Flemming Geipel, er også tovholder på det traditionsrige DM i Kloak, som er en fast bestanddel af messen. Og han har nu programmet klar for de to dage, hvor der skal kæmpes indædt i sandkasserne i den store messehal.

DM-dysten åbnes med briefing af deltagerne i DM i Kloak 2024, og umiddelbart efter skydes Heat 1 i gang. Efter to timers anstrengelser, får deltagerne bedømt deres præstationerne af dommerne, og derefter følger Heat 2 efter samme model. Dagen i sandkasserne rundes af med bekendtgørelse af finalisterne til næste dag.

Fredag den 26. januar går finalen i gang efter, at deltagerne er briefet om forløbet. Forude venter tre timers indsatse og dermed en præsentation af det ypperste, den danske kloakbranchen kan byde på. Fagdommerne stikker igen hovederne sammen og bedømmer opgaverne, hvorefter de danske mestre kan kåres og modtage regnen af præmier.

Mens programmet nu er på papir, mangler Flemming Geipel endnu at få listen med deltagernavne udfyldt. Derfor tager han stadig mod navne på kloakmestre, rørlæggere og elever, der vil deltage i DM i Kloak. Kamphaner kan melde sig til med en mail til Flemming Geipel på flemming@danskekloakmestre.dk eller ved at ringe til ham på 28 58 76 99.