Vi var der også

Erhvervsminister Morten Bødskov var der. Beskæftigelsesminister Ane Halskov var der. Fødevareministeren lagde vejen omkring. Miljøministeren kiggede ind. Det samme gjorde social- og boligministeren. Der var masser af godt selskab på DM i Skills ’24.

Og så blev det hele naturligvis ikke ringe af, at Danske Kloakmestre også var der. Tom Ewers og Henning Westphal bemandede vores lille domæne i Hal 5, hvor vi havde fået plads hos Byggeriets Uddannelser. Og andre fra bestyrelsen var også aktive i opgaven med at fortælle unge mennesker om kloakker, fag og branche.

Omkring 300 unge var med som deltagere i DM i Skills og kæmpede inden for de forskellige fag om at blive Danmarks bedste. Tusindvis af andre unge besøgte arrangementet for at følge de spændende konkurrencer, og for at høre om erhvervsmuligheder for fremtiden.

Det viste sig lidt overraskende, at de ikke alle havde planer om at blive kloakmestre. Men en del havde, og det gav anledning til masser af god snak med Danske Kloakmestres folk.