Der varsles regn

Årets mest sikre vejrudsigt: Det kommer til at regne på Kloakmessen. Med præmier, vel at mærke. Når dygtige kloakmestre, rørlæggere og elever går i sandkasserne til DM i Kloak, kæmpes der naturligvis først og fremmest om titler og ære. Men deltagere med tilpas selvtillid og det faglige helt i top kan med fordel knalde en trailer på jydekrogen. Det har tidligere triumfatorer faktisk haft brug for.

For der er naturligvis præmier for topplaceringerne, men i øvrigt til alle deltagere i DM-konkurrencen.

Det er igen den trofaste sekstet af DM-sponsorer, der lægger grunden under konkurrencerne. Nemlig Blücher, Byggros, Grundfos, Regnvandskonsulent Uddannelsen, GSV og Wavin. Men tillige er et felt på syv firmaer med som præmiesponsorer. Nemlig Brødrene Dahl, Husqvarna Construction Products Danmark A/S, Minuba ApS, Brødrene A & O Johansen, Payback Lubricants Danmark ApS, Ridgid Scantinavia A/S, og IBF Beton A/S.

Det er Danske Kloakmestres formand, Flemming Geipel, der tager imod tilmeldinger fra kampivrige kloakmestre, rørlæggere og elever. Send ham en mail på flemming@danskekloakmestre.dk eller ring til ham på 28 58 76 99.