Danmark største og stærkeste forening for kloakmestre

Danske Kloakmestre er brancheforening for autoriserede kloakvirksomheder. Med mere end 400 medlemmer er vi Danmarks største inden for kloakområdet.

I en tid, hvor den grønne omstilling for alvor tager fart, bliver der mere end nogensinde rift om de kloakmestre, der er fuldt opdaterede, så de kan tilbyde de allerbedste løsninger til kunderne.

Som medlem af Danske Kloakmestre får dine kunder ekstra tryghed i form af vores fælles garantiordning KLOAKGARANTI.

Nyd godt af vores fælles markedsføring:

Kampagner rettet mod boligejerne: Relevante temaer som eksempelvis skybrud, kloakseparering, rensning og klimatjek.

Aktuelle artikler på internettet og lokale dagblade og ugeaviser.

Forbrugerrettet hjemmeside, hvor kunden kan finde din virksomhed.

Lån af trailer med messemateriale til lokale arrangementer.

Mulighed for at tilbyde dine kunder klimatjek via vore klima-tjek kampagne

Kloakmessen og DM i Kloak, som skaber synlighed i hele branchen og sætter fokus på erhvervet.

Vi holder dig  opdateret

Som landet største og mest visionære forening for autoriserede kloakmestre sørger vi for, at du hele tiden er opdateret på det nyeste - til gavn og glæde for både dine kunder og dig.

Vi arbejder aktivt inden for en lang række områder:

  • ERFA-grupper
  • Forskning og udvikling
  • Kloakrelaterede høringer
  • Forbrugersynlighed
  • LAR og klimatilpasning
  • LER
  • Messer og udstillinger

Kloakgaranti  –  en stærk garantiordning

Vi ved af erfaring, at flere og flere boligejere efterspørger en garanti, når de indhenter tilbud fra en autoriseret kloakmester. Som medlem af Danske Kloakmestre er du dækket af vores Kloakgaranti. Det betyder, at du kan give dine kunder den sikkerhed, der gør, at de vælger netop dit tilbud og din virksomhed. Garantiordningen dækker op til 50.000 kr. inkl. moms på udført kloak arbejde, uanset byggeriets størrelse.

Danske Kloakmestre markedsfører aktivt og kontinuerligt garantiordningen og det tilhørende logo. Et logo du som medlem med fordel kan bruge på din egen hjemmeside, din firmabil og i andre reklamemæssige sammenhænge.

Faktuelt er DIT fagblad

4 gange årligt udgiver vi magasinet Faktuelt, der har fokus på nye produkter, nye teknologier, lovgivning og nye tiltag inden for kloak-faget. Med Faktuelt får du kort sagt brancheviden om alt, hvad der værd at vide.

Vi har plads til flere

Nok er vi landets største brancheforening indenfor kloakfaget. Men vi har altid plads til flere, der ønsker at nyde godt af de mange medlemsfordele.

Tilmeld dig direkte her eller kontakt hovedkontoret på mail til info@danskekloakmestre.dk, telefon 72160207, hvis du ønsker yderligere information.