STOPPET KLOAK? FÅ HJÆLP HER

Er det en éngangsforeteelse eller er der skader på kloaksystemet?

Tilstoppet kloak og afløb

Hvis du oplever en stoppet kloak, kan problemet normalvis afhjælpes med en spuling.

Men hvis kloakken gentagne gange stopper til, kan det indikere et mere alvorligt og permanent problem, hvor der formentlig enten er sket et brud på kloakrørene eller opstået sætning af kloakrørene. Begge typer af skader kræver udbedring og udskiftning for at få kloakken til at fungere igen. En spuling vil i dette tilfælde blot hjælpe kortvarigt og ikke løse kloakproblemerne.

Hvis der er tale om en skade på kloakrørene, er det nødvendigt at udbedre og udskifte de beskadigede rør, for at få din kloak til at fungere normalt igen. En kloakmester kan foretage en TV-inspektion af kloakken for at identificere problemet og danne sig et overblik over, hvilken løsning der skal til.

Få hjælp til stoppet afløb / kloak 

Det er også vigtigt at være opmærksom på, at kloakreparationer ifølge lovgivningen skal udføres af en autoriseret kloakmester.
Sørg derfor altid for at kontakte en professionel, når du står over for en stoppet kloak eller andre kloakproblemer - Find din lokale autoriserede kloakmester her.

Har du brug for akut kloakservice, kan du også gå til oversigten over kloakmestre med døgnvagt

Hos Danske Kloakmestre finder du udelukkende uddannede fagfolk, hvis arbejde oven i købet er dækket af vores KLOAKGARANTI.

Kloakspuling kræver specialister

Med en højtryksspuling fjernes den hinde, der gennem årene er dannet i rørene, og som udligner små ujævnheder og holder samlingerne tætte. Trykket fra højtrykspulingen kan samtidig fjerner samlings-materialet mellem rørene, hvilket betyder, at der kan løbe vand ud af rørledningen. Dermed bliver jorden opblødt, og der opstår sætninger, som resulterer i brud med opgravning og reparation som en uundgåelig følge.

En kloak er konstrueret til at være selvrensende og skal kun højtryksspules, når der er noget galt, ellers ikke. Lad dig ikke friste af billige, husstandsomdelte tilbud eller lignende, som omhandler tilbud på forebyggende højtryksspuling. Tag i stedet uforpligtende kontakt til Danske Kloakmestre, hvis der opstår problemer.