Fagdag om fremtidens vandmængder

Vand kommer der meget mere af fremover. I Horsens vil kloakmester Kim Degn hos anlægsgartnerfirmaet Den lille Anlægsgartner ikke nøjes med at kigge ud af vinduet og betragte regnen vælte ned. Han har papirerne i orden som både autoriseret kloakmester og regnvandskonsulent, og han mener, at han og hans kolleger i branchen kan finde modtræk.

Tirsdag den 30. april inviterer Den lille Anlægsgartner til fagdag med fremtidens vandmængder på dagsordenen.

”Regnvand, grundvand, smeltevand, tidevand – begreberne er mange. Uanset, hvilke vi vælger, kæmper gartnere, entreprenører, kloakmestre og forsyningsselskaber dagligt med at behandle den stigende mængde af vand, vi oplever i Danmark. Den lille Anlægsgartner vil i samarbejde med flere legekammerater i branchen sætte fokus på ”Håndtering af fremtidens vandmængder”, skriver Horsens-firmaet.

”Hvis man til dagligt arbejder i brancher, der kan være udfordret af disse vandmængder, er der helt sikkert nyttig og vigtig viden at hente denne dag. Der vil dagen igennem være mulighed for at drøfte udfordringerne med både kollegaer, fageksperter og andre relevante samarbejdspartnere på markedet omkring denne håndtering”, siger Den lille Anlægsgartner.

Programmet for fagdagen ser sådan ud:

Kl. 9.30: Dørene åbnes i området.

Kl. 10.00: Velkomst og åbning af fagdagen.

Kl. 10.15: Oplæg om ”Håndtering af fremtidens vandmængder”.

Kl. 11.00: Oplæg om ”Hvem må hvad i private haver” v. Learnmark Horsens.

Kl. 12.00: Frokost.

Kl. 13.30: Oplæg om ”Hvorledes kan vi løse udfordringerne i private haver?” v. Danske Anlægsgartnere.

Kl. 14.30: Opsamling og fælles summen omkring dagens input.

Kl. 15.00: Afslutning.

”Vi håber på et bredt fremmøde fra brancher, uddannelsesinstitutioner og andre interessenter for hvem, dette er vedkommende. Dagen igennem vil der være opstillet stande på forpladsen, der alle henvender sig til dagens tema. Standene vil være bemandet, og der vil være mulighed for både sparring og indkøb”, skriver Den lille Anlægsgartner.

Den nemme måde at tilmelde sig fagdagen på, er ved at bruge dette link:

Tilmelding til Fagdag "Håndtering af fremtidens vandmængder" (google.com)

Og gps’en skal fodres med adressen Meteorvej 12, 8700 Horsens for at finde nemt frem til Den lille Anlægsgartner.