Nu kommer Kloakeftersynsordningen KEO

Når der handles boliger i Danmark, kommer kloge eksperter og udfylder skemaer med fejl og mangler. En glimrende ordning, der omfatter alt det, som alle kan se, og også det elektriske. Det ikke-synlige under jorden er der ingen der bekymret sig om, før der er handlet, og kloakmesteren må tilkaldes for at udbedre skader for rigtig store penge.

Nu får hr. og fru Menigmand mulighed for at sikre sig også, når det gælder kloaksystemet, før de køber huset. Huseftersynsordningen og el-eftersynet suppleres af muligheden for Kloakeftersynsordningen KEO.

Den er skabt af DI Kloaksektionen, Danske Kloakmestre, Byggeriets Kvalitetskontrol og DME, og første certificeringskursus holdes i Odense den 25. april. Derefter ser køreplanen sådan ud:

30. april i Aarhus

2. maj i Aalborg

16. maj i Kolding

30. maj i Sorø

6. juni i Allerød

For at tage kurset til Kloakeftersynsordningen, skal man have kursus i tv-inspektion. Det har mange kloakmestre allerede, men ellers kan det klares ved tv-kurser i Kolding. Her afvikles modul 1 den 27. maj og modul 2 dagen efter, den 28. maj

Spring ind på KEO Certificeringskursus | Byggeriets Kvalitetskontrol A/S (nemtilmeld.dk) og se nærmere. Her kan du også tilmelde dig kurserne, som du helt sikkert kommer til at høre meget mere om i løbet af foråret.