sitemap ikon
danske kloakmestre mobil menu
  • Søg på hjemmesiden
  • danske kloakmestre søgning
Ja, vi skal til Kloakmessen – lidt senere!

Vi lever i en genbrugstid, hvor ting ikke bare smides væk, fordi de er brugt. Måske kan de genbruges!

Det gælder også overskrifter i nyhedsbrevet. Så vi snupper den øverste fra december-udgaven igen: ”Ja, vi skal til Kloakmessen”. Med en lille tilføjelse: ”- lidt senere”.

Udsigten til, at det ville blive muligt at gennemføre Kloakmessen som planlagt den 27. og 28. januar så længe rigtig god ud. Derfor var optimismen i højsædet i Messe C i Fredericia. Lige indtil små 14 dage inde i 2022, da Messe C måtte meddele: Kloakmessen 2022 udskydes to måneder.

Det var forlængelsen af COVID-19 restriktioner, der spændte ben. De midlertidige restriktioner skulle efter planen være ophævet fra den 17. januar, men så kom Epidemikommissionen med nye anbefalinger, og regeringen forlængede nogle af restriktionerne.

"Vi stod med en totalt udsolgt messe, udstillerne var virkelig klar til at give den gas, og fagpublikummet var i fuld gang med at registrere sig som besøgende", siger en ærgerlig messechef Lars Søndergaard hos Messe C.

Hvad han imidlertid også sagde, var:

”Det er lykkedes at omrokere i kalenderen, så den 5. udgave af Kloakmessen i stedet kan afvikles i Messe C den 24.-25. marts 2022”.