danske kloakmestre mobil menu
 • Autoriseret kloakmester

  Vælg en autoriseret kloakmester

  Kloakarbejde må kun udføres af en autoriseret kloakmester.
  Autorisationen er din sikring for, at arbejdet bliver udført korrekt.
 • Kloakgaranti

  Godt arbejde - med garanti!

  Vælger du en kloakmester, der er medlem af Danske Kloakmestre,
  er du automatisk dækket af Garantiordningen.
  Så er du sikret, hvis noget skulle gå galt.
 • Skybrudsikring

  Er din bolig sikret mod skybrud?

  Vi får flere og voldsommere regnskyl, og det er en udfordring for mange boliger.
  Med et klimatjek kan du få klarhed over, hvordan du kan sikre netop dit hus.
 • Stoppet kloak

  Er kloakken stoppet?

  En tilstoppet kloak kan give store skader på din bolig. Opdager du, at din kloak er tilstoppet, eller kloakledningen er utæt, skal du gøre noget ved det - straks.
 • Søg på hjemmesiden
 • danske kloakmestre søgning
Danske Kloakmestre slår pjalterne sammen med youtuberen Kloakministeren
Hvordan arbejder man med promiller og promillestok? Kloakministeren alias Tobias Jørgensen og Rasmus Møller giver deres bud i en video på Youtube, der er blevet set 5.000 gange. De to herrer og Danske Kloakmestre har netop indgået et samarbejde. Kloakministeren sætter på en gakket måde fokus på hverdagen i bygge- og anlægsbranchen, men det er ikke bare sjov og ballade det hele. Tobias Jørgensen er uddannet kloakmester og er ansat i en bygge- og anlægsvirksomhed, så han kender alt til den hverdag, han laver sjov med i sine videoer. Foto: Kloakministeren Rasmus Møller er kameramand og den fornuftige af de to kloakministre. Foto: Kloakministeren

- Mød ham på Danske Kloakmestres stand til Rørcenterdagene

Danske Kloakmestre har indgået et samarbejde med kloakmesteren, politikeren og youtuberen Tobias Jørgensen, af mange bedre kendt som Kloakministeren, og hans tro væbner og assistent Rasmus Møller. Samarbejdet løber i første omgang frem til og med DM i Kloak til Kloakmessen i januar 2020.

Han har rundt regnet 4.000 følgere på Facebook, og hans gakkede videoer på Youtube om dette og hint i anlægsbranchen er set tusindvis af gange. En video om ”at grave med anlæg” er i sig selv blevet set mere end 25.000 gange.

Han kalder sig Kloakministeren, og til messen Rørcenterdagene i Taastrup 19. og 20. juni 2019 kan man opleve ham live og på slap line, når han gæster Danske Kloakmestres stand.

Ikke kun sjov og ballade

Bag succesen står Tobias Jørgensen, der under sit alias Kloakministeren og med mere end bare et glimt i øjet sætter fokus på bygge- og anlægsbranchen. Sammen med hans faste makker Rasmus Møller har Tobias Jørgensen produceret et utal af gakkede videoer, der kan ses på Youtube og Facebook, men det hele er ikke bare sjov og ballade.

Tobias Jørgensen er uddannet kloakmester og er ansat i en bygge- og anlægsvirksomhed, så han kender alt til den hverdag, han laver sjov med i sine videoer. Samtidig er han politiker med sæde i Kolding Byråd og en ambition om at komme i Folketinget efter det kommende valg. Både fagligt og politisk ønsker han at sætte fokus på godt håndværk og på at åbne de unge menneskers øjne for erhvervsuddannelserne. Samme mål har Danske Kloakmestre, og netop derfor har organisationen nu indgået et tæt samarbejde med de to herrer bag Kloakministeren.

Stil op mod Kloakministeren til DM i Kloak

Samarbejdet løber foreløbigt frem til og med DM i Kloak og Kloakmessen i Fredericia i januar 2020, men allerede på messen Rørcenterdagene, der bliver afviklet på Teknologisk Institut i Taastrup 19. og 20. juni i år, kan man altså opleve Kloakministeren live og på slap line.

Her vil han udfordre alle gæster på standen i konkurrencen ”slå hovedet på sømmet”, hvor der er præmier på højkant, og er man modig nok, kan man stille op mod Kloakministeren til DM i Kloak, der afvikles i Fredericia til januar i forbindelse med Kloakmessen 2020. På standen kan man imidlertid ikke bare møde og dyste mod Kloakministeren, man kan også risikere at ende på en af de videoer, Kloakministeren optager i løbet af dagen, og som senere ender på youtuberens forskellige kanaler.

Kloakministeren er på Danske Kloakmestres stand begge dage, og han er der selvfølgelig ikke bare som gakket youtuber men også som både fagmand og politiker, så hvis man er mere til en seriøs snak om faget og fagets fremtid, er der også god mulighed for det.

Læs og se meget mere om Kloakministeren

Youtube

Facebook

Blog

 

Danske Kloakmestre

Danske Kloakmestre er en brancheforening, der organiserer autoriserede kloakmestre i hele landet.

Foreningen har cirka 450 medlemmer.

Medlemmerne driver virksomhed indenfor bygge- og anlægsbranchen, og de ansatte er eksempelvis kloakmestre, anlægsstruktører, rørlæggere og anlægsgartnere.

Rørcenterdagene

Læs mere om fagmessen Rørcenterdagene her.

 

Kontakt

Flemming Geipel
Bestyrelsesmedlem Danske Kloakmestre
T: 28 58 76 99
E: flemming@danskekloakmestre.dk

Pressekontakt

Mikael Skov
Formand Danske Kloakmestre
T: 20 32 65 17
E: formand@danskekloakmestre.dk