sitemap ikon
danske kloakmestre mobil menu
  • Søg på hjemmesiden
  • danske kloakmestre søgning
Køer, heste, får og kloakmestre

Det er tid for candyfloss, popcorn, køer, heste, får – og kloakmestre. Alt sammen på dyrskuepladsen i Roskilde, hvor der bliver liv igen efter et par års corona-pause.

Roskilde Dyrskue er i kalenderen fredag den 27., lørdag den 28. og søndag den 29. maj. Og i hoben af dyr bliver det muligt også at få øje på kloakfolk. Traditionen tro udstiller flere firmaer med relation til kloakbranchen. Og såmænd også rigtigt kloakmestre.

Blandt dem kloakmester Hans Ingersen fra Stenlille. Han er medlem af Danske Kloakmestre og vil gerne dyrskuets besøgende i snak om alle former for kloakarbejde, pilerense, minirens, nedsivning og nybyggeri samt kloakseparering.

Det med minirens vil BioKube A/S gerne tale med om. Firmaet fra Tappernøje tager igen turen til Roskilde med biologiske minirenseanlæg til spildevand i det åbne land. Her er BioKube-folkene klar til at fortælle om renseprocessen i anlæggene, patenter, firmaets nye bundfældningstank og om ETV-certifikat til sommerhuse.

Watersystems A/S tager turen fra Aabenraa til Roskilde også i spildevandsrensningens tjeneste. Watersystems leverer og servicerer patenterede minirenseanlæg, som er baseret på biofilm-teknologi, som sikrer rent drikkevand og bedre miljø.

Hvis der bliver behov for et brønddæksel, byder Jesmig Group sig til. Indehaver Jesper Walter-Rasmussen sætter kursen mod syd for at vise og fortælle om sine dæksler og riste, hvor han har gjort det til en kunst at tilpasse den synlige overflade til belægningen.