sitemap ikon
danske kloakmestre mobil menu
  • Søg på hjemmesiden
  • danske kloakmestre søgning
På cykel til generalforsamling

Spænd cykelklemmerne, stram kæden og test ringeklokken: Det bliver med cykeltur, når du skal til generalforsamlingen i Danske Kloakmestre – i Svendborg.

Men rolig nu. TV-journalist og cykelekspert Dennis Ritter tager det tunge slæb og er klar til at tage den barske stigning, når kloakmestrene skal vækkes og bringes i udbrud igen efter generalforsamlingens festaften.

Selve generalforsamlingen holdes fredag den 1. april – og det er ikke aprilsnar! Alle kan deltage, og det koster gratis.

Hvis man så er til festligt samvær med gode kolleger, snupper man festmiddagen med og også en overnatning på Hotel Svendborg. Lørdag morgen ruller Dennis Ritter så ind på opløbsstrækningen og spurter arrangementet i mål ved at fortælle om Tour de France. I 20 år har verdens største cykelløb stået på hans opgaveliste hvert år, og derfor er han fuld af anekdoter og gode røverhistorier fra Tour’en.  

 

Pris: Generalforsamlingen gratis

Festmiddag, natmad, overnatning, morgenmad, foredrag med Dennis Ritter og frokost lørdag: 500 kr. ex. moms pr. medlem. For ledsagere 1500 kr.