sitemap ikon
danske kloakmestre mobil menu
  • Søg på hjemmesiden
  • danske kloakmestre søgning
Et kik i krystalkuglen

Kan man forudsige, hvad der vil ske en måneds tid inde i fremtiden? Showmanden og manipulationseksperten Jan Hellesøe kan. Danske Kloakmestres formand, Mikael Skov, kan også:

”Jeg kan se i krystalkuglen, at mange kloakmestre vil samles et sted i Trekantområdet – formentlig omkring Fredericia. Og at de får en helt fantastisk og ret uforståelig aften”, siger formanden.

Tingene hænger sammen, og det står faktisk i kalenderen: Torsdag den 24. marts er Kloakmessens førstedag, og den runder Danske Kloakmestre og Messe C af med brancheaften med masser af godt til ganen, selskabeligt samvær – og underholdning. Det sidste element står Jan Hellesøe for.

Det er ham fra tv, der ”fucker med din hjerne” og serverer besynderlige og ofte ubegribelige tricks. Til efteråret drager Jan Hellesøe landet rundt med sit nye show, som ganske passende hedder ”Forudsigelser”.

Vi forudsiger da også, at der bliver rift om pladserne ved buffeten, og at det nok er god idé hurtigst muligt at vippe ind omkring Kloakmessens hjemmeside og sikre sig billetter. Det kan du gøre her

Billetterne sælges efter ”først-til-mølle”-princippet. Foruden masser af godt at spise og Jan Hellesøe-underholdning, står også Jan Gade på Brancheaften-menuen. Han kan alle de gode, gamle og nyere pop- og rockklassikere og vil divertere med sang og guitar. Og der må gerne danses til.