sitemap ikon
danske kloakmestre mobil menu
  • Søg på hjemmesiden
  • danske kloakmestre søgning
Fortsat samarbejde om kloaktegninger

Kloakmestre er naturligvis på hjemmebane med træk-og-slip. Også når det gælder kloaktegninger, hvor det netop er træk-og-slip systemet, der anvendes, når man arbejder med computermusen og henter elementer ind på skærmen.

Dem er der flere end 5500 af i det kloakmodul, som Danske Kloakmestres medlemmer kan få adgang til via et samarbejde med Danske Maskinstationer & Entreprenører – DM&E.

Det kloakmodul, som DM&E har udviklet, har flere end 5500 tegninger og tegningsdele, der kan hentes op på skærmen og dermed give mulighed for at lave kloaktegninger professionelt og digitalt. DM&E og Danske Kloakmestre har givet håndslag på, at de to brancheforeningers medlemmer kan sikre sig modulet på ens vilkår.

”Det betyder, at Danske Kloakmestres medlemmer betaler samme pris for kloakmodulet som medlemmer af DM&E, selv om det faktisk er DM&E, der har udviklet programmet. Der er lige kommet en lille prisstigning på, men Danske Kloakmestre giver et tilskud, når vores medlemmer køber kloakmodulet. Så prisen er fortsat den samme for DM&E-medlemmer og vores medlemmer”, fortæller Danske Kloakmestres formand, Mikael Skov.

Tjek de mange muligheder med kloakmodulet her: DM&E Kloakmodul (dmoge.dk)