sitemap ikon
danske kloakmestre mobil menu
  • Søg på hjemmesiden
  • danske kloakmestre søgning
Corona giver ny udstillerrekord

Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Corona-flytningen af Kloakmessen 2022 til den 24. og 25. marts giver ny rekord i antallet af udstillere.

Hvor logikken måske ville sige, at flytningen af messen nok ville koste udstillere, så er det omvendte faktisk tilfældet. Kloakbranchen er ikke altid logisk – og tak for det.

”Da vi var nødt til at flytte messen to måneder, måtte vi naturligvis fritstille alle udstillerne med håb om, at du også vil være med i marts. Alle på nær to har nu meddelt, at de også er klar til Kloakmessen i marts. Den flytter vi så fra de to hidtidige haller til vores største hal, og det giver plads til flere udstillere. Og mens to altså har meldt fra, har flere meldt til. Små to håndfulde firmaer stod klar i kulissen, hvis der skulle vise sig mulighed for at få flere med. Det har vi nu, og dermed runder Kloakmessen 150 udstillere”, fortæller messechef Lars Søndergaard.

I Messe C’s store hal bliver både mulighed for at skabe mere luft mellem udstillerne, men altså også at øge antallet. I den nye hal til Kloakmessen bliver der tæt på 10.000 kvadratmeter til at vise grej, materiel, maskiner og andet til branchen.