sitemap ikon
danske kloakmestre mobil menu
  • Søg på hjemmesiden
  • danske kloakmestre søgning
Ja, vi skal til Kloakmessen!

”Vores klare forventning er en normalisering efter den 16. januar, således at vi vil kunne gennemføre Kloakmessen på et højt fagligt niveau med en god og sikker afvikling i dagene 27. og 28. januar 2022. Samtlige stande på messen er solgt, og vi har ikke modtaget afbud fra udstillere”.

Sådan lyder meldingen fra messechef Lars Søndergaard i Messe C i Fredericia til de 144 udstillere på Kloakmessen 2022. Med andre ord: Kom frisk! – vi skal til Kloakmessen.

Som messechefen skriver, er alle stande udsolgt. Dermed er der på forhånd sikret rekord både i antallet af udstillere, som der bliver 144 af, og på udstillingsarealet. Det har Messe C nemlig øget med hele 1000 kvadratmeter, så der i alt bliver 8000 kvadratmeter i Hal D og E til grej, maskiner, teknik og produkter til kloakverdenen.

”Opbakningen viser med al tydelighed, at Kloakmessen er blevet hele branchens samlingspunkt. Om den hidtil største messe så også resulterer i et rekord-besøgstal, må tiden vise. Men det er i al fald en stærkt besat fagmesse, der venter de besøgende, fastslår Lars Søndergaard.

”Som det er nu, er den eneste restriktion, at alle skal vise Coronapas ved indgangen. Vi forventer, at det fortsætter sådan - også set i lyset af den massive kampagne for det såkaldte boosterstik. Vi holder naturligvis øje med udviklingen og vil selvsagt følge alle retningslinjer nøje”, fastslår Lars Søndergaard.

 

Her kan du registrere dig

Der er gratis adgang til messen for fagfolk mod registrering. Det kan du klare her:

Kloakmessen - BilletExpressen Fagmesse Registrering | Besøgende / Visitor