danske kloakmestre mobil menu
 • Søg på hjemmesiden
 • danske kloakmestre søgning

Kloakservice ved problemer med kloakken

 

En kloak er konstrueret til at være selvrensende, og som udgangspunkt kræver en kloak ikke løbende kloakservice og vedligehold. Men der kan naturligvis opstå problemer med kloakken – og i så fald er der behov for kloakservice. De typiske problemer er:

Rotter

Tilstopning

Brud på kloakrørene

Oversvømmelse

Er der behov for at reparere din kloak, skal en kloakservice foretages af en autoriseret kloakmester. 

Nogle problemer er hurtige at konstatere og løse, mens andre kræver en mere omfattende kloakservice. Det kan fx være, at fugt i kælderen kræver en ændring af kloaksystemet med bedre dræn omkring og væk fra huset, eller at du ønsker at sikre dig mod oversvømmelser fremadrettet.

kloakservice ved problemer
Klimasikring med kloakservice

Vi oplever flere og flere skybrud og lange perioder med regn i Danmark. Og der bliver formentlig flere fremover, efterhånden som vores klima forandrer sig.

Kan din kloak klare det? Hvis du er i tvivl om, din kloak er klimasikret, kan du få et klimatjek som en del af din kloakservice hos en del kloakmestre.

Med denne kloakservice får du en gennemgang af din ejendom af en klimakloakmester, der har gennemgået en uddannelse i, hvordan man klimatilpasser en bolig bedst muligt. Så er du sikker på en kompetent rådgivning og klare anbefalinger til, hvad du kan gøre for at klimasikre din bolig.

Find din lokale klimakloakmester her. Han kan lave et klimatjek af din ejendom, så du har et overblik over risici og mulige løsninger.

 • kloakservice garanti
  VÆLG KLOAKSERVICE MED GARANTIORDNING

  Før du laver en aftale med en kloakmester om kloakservice, bør du undersøge, om han er dækket af Garantiordningen. Garantiordningen dækker eventuelle tab som følge af mangelfuldt kloakservice på din ejendom.

  Alle vores medlemmer er dækket af Garantiordningen

 • Aftale om kloakservice
  KOM GODT FRA START MED EN GOD AFTALE

  Husk at indgå en klar og skriftlig aftale med din kloakmester, inden han begynder arbejdet. Så kan der aldrig opstå tvivl om, hvilken kloakservice han leverer.

  Stil din kloakmester de rigtige spørgsmål - inden du laver en aftale.

 • KLoakservice døgnvagt
  BRUG FOR KLOAKSERVICE NU?!

  Mange kloakmestre tilbyder kloakservice døgnet rundt, og er klar til at rykke ud, når din kælder står under vand, eller kloakken helt tilstoppet.