danske kloakmestre mobil menu
  • Autoriseret kloakmester

    Vælg en autoriseret kloakmester

    Kloakarbejde må kun udføres af en autoriseret kloakmester.
    Autorisationen er din sikring for, at arbejdet bliver udført korrekt.
  • Kloakgaranti

    Godt arbejde - med garanti!

    Vælger du en kloakmester, der er medlem af Danske Kloakmestre,
    er du automatisk dækket af Garantiordningen.
    Så er du sikret, hvis noget skulle gå galt.
  • Skybrudsikring

    Er din bolig sikret mod skybrud?

    Vi får flere og voldsommere regnskyl, og det er en udfordring for mange boliger.
    Med et klimatjek kan du få klarhed over, hvordan du kan sikre netop dit hus.
  • Stoppet kloak

    Er kloakken stoppet?

    En tilstoppet kloak kan give store skader på din bolig. Opdager du, at din kloak er tilstoppet, eller kloakledningen er utæt, skal du gøre noget ved det - straks.
  • Søg på hjemmesiden
  • danske kloakmestre søgning

Persondatapolitik

Vores persondatapolitik er ment som en hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler, når du bruger vores hjemmeside, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi anvender dem til.

Hvilke personoplysninger indsamler vi, og hvad bruger vi dem til?
Når du besøger hjemmesiden, har du mulighed for at afgive oplysninger om dig selv og din virksomhed. Det gælder, når du:  

  • Udfylder indmeldelsesformular
  • Udfylder formular for at få tilsendt materiale
  • Tilmelder dig et kursus
  • Tilmelder dig abonnement på magasinet Faktuelt

Vi bruger kun de personoplysninger, du giver os, til det formål, du afgiver dem til.  

Melder du dig ind i Danske Kloakmestre, sender vi dig automatisk nyhedsbrev, medlemsmagasin og andre relevante infomationer om foreningen, ligesom du vil være synlig på hjemmesiden her: https://www.danskekloakmestre.dk/private/find-kloakmester.

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?
Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er relevant i forhold til det formål, du har afgivet dem til.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?
Vi giver ikke dine oplysninger videre til andre, med mindre det er nødvendigt for at kunne udføre din forespørgsel. Vi videregiver dit navn og adresse til distributionsfirma, hvis du tilmelder dig et abonnement på Faktuelt eller beder om at få tilsendt materiale

Dine rettigheder
Du har ret til at få indsigt, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Du har også ret at gøre indsigelse mod vores behandling af dem, at få dem rettet, hvis de er ukorrekte, at få dem udleveret og at få dem slettet.

Kontakt os på nedenstående telefonnummer eller mail.

Du har til hver en tid retten til at klage til Datatilsynet: https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

Kontakt os
Danske Kloakmestre er dataansvarlig for alle oplysninger, indsamlet på denne hjemmeside. Du kan altid kontakte os med spørgsmål og ønsker.

Danske Kloakmestre
Nørre Voldgade 106
1358 København K

Tlf:  72 16 02 07
Mail: sekretariat@danskekloakmestre.dk