Bestyrelsen

Det er altid godt med nyt blod. Men en gammelkendt blodtype er heller ikke så ringe. Danske Kloakmestres bestyrelse har fået en transfusion med begge dele efter generalforsamlingen for nylig, hvor det blev til tre genvalg, et nyvalg og et ”genvalg med forsinkelse”.

Det sidste først: Danske Kloakmestres daværende formand, Verner H. Kristiansen, mente i 2013, at det måtte være nok efter en årrække i bestyrelsen og heraf fire år som formand. Så han trak sig ud af bestyrelsesarbejdet. Nu er han tilbage i sin kendte skikkelse med højt humør og masser af power. Nyvalgt til bestyrelsen efter en pause på 10 år.

Ny er også Kenneth Ellgaard, som konverterede fra suppleant til fuldgyldigt medlem af bestyrelsen tre uger før generalforsamlingen. Kenneth Ellgaard, som driver firmaet Alternativ Kloakering i Haderslev.

Tim Nielsen forlod bestyrelsen for i stedet at blive suppleant, og Mikael Skov for at overlade formandsposten til Flemming Geipel.

Herefter ser bestyrelsen sådan ud:

Flemming Geipel (fungerende formand), Asgar Skou (fungerende næstformand), Benjamin G. Christensen, Carsten Petersen, Skipper Møllebæk, Kenneth Ellgaard og Verner H. Kristiansen.

Foruden Tim Nielsen blev også Louis Bonde Pedersen valgt til suppleant.