danske kloakmestre mobil menu
  • Uddannelsen som anlægsstruktør

    Bliv anlægsstruktør

    Uddannelsen som anlægsstruktør giver stor jobsikkerhed og samtidig mulighed for at videreuddanne dig inden for byggebranchen.
  • Søg på hjemmesiden
  • danske kloakmestre søgning

Skideligeglad med en succesfuld og arbejdssikret fremtid?

Nej, selvfølgelig er du ikke det!
 

Med en uddannelse som anlægsstruktør får du stor jobsikkerhed og samtidig mulighed for at videreuddanne dig inden for byggebranchen.

Under uddannelsen skal du både på skolebænken og have praktisk erfaring. Du vil opleve en bred uddannelse, hvor du både skal bruge dine hænder men bestemt også hovedet. For at blive optaget på anlægsstruktøruddannelsen kræver det, at du minimum har bestået fagene matematik og dansk fra folkeskolen og har en aftale om en elevplads.

Som anlægsstruktør arbejder du stort set altid udendørs. Samtidigt er det et meget fysisk arbejde, hvorfor du skal sætte pris på en aktiv hverdag i frisk luft.

Læs mere om uddannelsen på skideligeglad.dk

 

Mangler du en elevplads?

Under din uddannelse som anlægsstruktør vil du få brug for en elevplads.

Vi har på skideligeglad.dk samlet en liste over en række virksomheder, der er medlem af Danske Kloakmestre, som er godkendte til at have elever.

Og finder du ikke, hvad du søger, er du altid velkommen til at kontakte Danske Kloakmestre - så hjælper vi dig med at finde det rette sted.

få en erhvervsuddannelse