sitemap ikon
danske kloakmestre mobil menu
 • Vi hylder det gode håndværk

  DM i kloak handler om stoltheden ved at levere et godt stykke arbejde. Vi giver et skulderklap til landets bedste elever, rørlægger og kloakmestre.
 • Søg på hjemmesiden
 • danske kloakmestre søgning

DM i kloak

DM i kloak har suveræne forhold ved Kloakmessen i Fredericia, og derfor har Danske Kloakmestre besluttet, at man fremover har DM-titlen i hele 2 år.

DM i Kloak har været holdt årligt siden 2011 med Danske Kloakmestre som arrangør. Næste gang vi finder de bedste i branchen bliver 2024.

Det er afgørende for fagets fremtid, at vi fastholder stoltheden ved hver dag at levere kvalitetsarbejde hos kunderne, og at der kan tiltrækkes nye elever, rørlæggere og kloakmestre, som ønsker at levere håndværk der dur’.

Se stemningsbilleder nederst på denne side

Tilmelding og yderligere oplysninger:

Flemming Geipel

flemming@danskekloakmestre.dk    |    Tlf. 28 58 76 99

 • Danmarks bedste

  Se, hvem der er Danmarks bedste elev, rørlægger og kloakmester

 • Kloakmessen

  DM i kloak afholdes hvert 2. år på Kloakmessen i Fredericia.

 • Jacob samler på mesterskaber

  Jacob er - trods sin unge alder - allerede 4 x Danmarksmester

Komponenterne i BLÜCHER afløbssystemer har en levetid på 50 år, men korrekt udført installationsarbejde er naturligvis en forudsætning for, at kloaksystemet også fungerer på langt sigt.

Derfor vil vi gerne bidrage til, at danske kloakmestre leverer installationsarbejde på højt niveau.

Jan Døssing Hansen, Markedschef

Det er ikke kun den store entreprenør, men også den lokale kloakmester man ringer til, når brønden skal etableres eller kælderen sikres.

Derfor er det meget vigtigt, at vi også har en god dialog med kloakmestrene, for det er dem, der kender behovene og har ønskerne, som vi skal bygge vores produktudvikling på.

Børge Holst Hansen, Salgschef, Spildevand Bygge- og Anlæg, Infrastruktur

GSV Materieludlejning er Danmarks største materieludlejer, og tilbyder markedets mest omfattende produktportefølje, bl.a. banemateriel, maskiner med fører, entreprenørmateriel, stillads, arbejdsplatforme, lifte og midlertidig beboelse.

Med et veludbygget depotnetværk i hele Danmark er GSV altid lige i nærheden, så du har let og effektiv adgang til materiel, løsninger og serviceydelser – i markedets mest komplette udgave.

Peter Krause, Marketingchef

Vi vil gerne være med til at præge kvalitetsniveauet for både nuværende og kommende kloakmestre og rørlæggere – og det er derfor helt naturligt for Wavin at være sponsor ved DM i Kloak, hvor fagfolk får chancen for at skærpe deres faglige niveau og vise deres talent.

Henning Nykjær Stabell, Nordisk marketingchef

Byggros - din foretrukne leverandør af specialprodukter til bygge- og anlægsopgaver.

Vores teknikere bistår altid med rådgivning og løsningsforslag indenfor... 

Regnsvandshåndtering, etablering af regnbede, specialdræn, jordsubstrat, taghaver og terrændæk, drænende isolering og fugthåndtering, stabilisering af blødbund, installation af geomembraner og meget andet.

TI, Regnvandskosulentuddannelsen

Som en landsdækkende efteruddannelse for kloakmestre og anlægsgartnere er det vores mål at sikre et højt fagligt niveau blandt de professionelle, der arbejder med håndtering af regnvand.

Derfor er det naturligt for os at støtte DM i kloak ved at tilbyde vinderne mulighed for at få nye kompetencer og forretningsmuligheder gennem en uddannelse som regnvandskonsulent.

 

 

Stemningsbilleder fra DM i kloak 2020