Husk at lave en aftale med Spiegelhauer

Sig nærmer tiden, hvor du skal tilmelde dig festmiddagen efter Danske Kloakmestres generalforsamling for 2023. Ind på Tilmelding til danske kloakmestre generalforsamling senest mandag den 22. februar – så er aftensmaden og pokkers godt selskab sikret for lørdag den 11. marts. Og tillige overnatning på Trinity Hotel & Konference Center ved Fredericia, som er ramme om årets begivenhed.

Og dermed også muligheden for at høre journalist og Operation X-vært Morten Spiegelhauer holde foredraget ”Bag om Opereation X – version 2.0” dagen efter generalforsamlingen.

Selve generalforsamlingen holder sig naturligvis til regler og vedtægter for, hvordan den skal foregå. Mikael Skov aflægger bestyrelsens beretning om det år, der nu er gået siden sidste generalforsamling. Regnskab og budget bliver forhåbentlig godkendt af medlemmerne, og der skal fastlægges kontingent og indmeldelsesgebyr.

Når generalforsamlingen når til punktet ”Valg til bestyrelsen”, vil der være mulighed for at genvælge tre mand: Benjamin B. Christensen, BBC Anlæg, Asgar Skou, Morsø Kloakservice ApS, og Carsten Petersen, C.P. Entreprise. De har alle sagt ok til at tage endnu en tørn. Men samtidig skal der vælges en afløser for Tim Nielsen, som takker af fra bestyrelsen. Kenneth Elgaard, Alternativ Kloakering, har sagt ja til at overtage posten, hvis generalforsamlingen nikker ”ja”.