Har du en god idé til at gøre os klogere?

Hvordan er det lige, det dér med GPS? Hvordan får jeg mest muligt ud af mit grej? Er der nogle fiduser og finesser, jeg ikke kender, men som kan være praktiske i det daglige?

Vi får alle mere og mere smart grej til rådighed i det daglige. Uanset om det er en ny mobiltelefon, en ny kaffemaskine, eller det nye Visio-tegneprogram, gælder det samme: Jo bedre, vi kende grejet, jo mere har vi mulighed for at få ud af det.

Men ikke alt er indlysende. Derfor er Danske Kloakmestres bestyrelse gået på jagt efter gode input, som måske kan blive til små kurser. Selve om vi alle sammen er vældig kloge, kan vi jo altid blive klogere. I første omgang er der kik på lidt GPS-visdom, som kan gøre det nemmere at finde frem til kloakkerne med GPS-opmåling. Og de mange muligheder i Visio-tegneprogrammet.

”Vi har ikke noget fast skema for, hvordan kurserne strikkes sammen. I første omgang vil vi gerne have input fra medlemmerne til kurser, som nogle få eller mange af os kan gøre praktisk brug af i vores daglige arbejde. Spektret og mulighederne er brede, og små kurser for virksomheder med blot nogle få mand kan køre som efteruddannelseskurser under AMU. Dermed er der mulighed for tilskud, så det ikke er nødvendigt at finde den store tegnebog frem”, forklarer Danske Kloakmestres formand, Mikael Skov.

Han og den øvrige bestyrelse tager imod gode ideer til at gøre os klogere.