Ajourføring? Så er det Bornholm

Der er dejligt på Bornholm – også i det tidlige forår. Og der i høj grad basis for en lille tur til Østersøens perle, hvis man er kloakmester og ikke allerede har været på ajourføringskursus, eller har sikret sig plads på et af de resterende kurser. Byggeriets Kvalitetskontrol melder nemlig nu totalt udsolgt for samtlige vinterens og forårets kurser – bortset fra et enkelt.

Nemlig det i Aakirkeby den 14. marts.

Så – hvis du ikke har nået det endnu, så af sted til Bornholm.

På kursusplanen mangler stadig 14 kurser, foruden det i Aakirkeby. De er altså alle sammen fuldt besat, men der kan stadig være en chance for at få årets faglige opdatering. Og måske kan det godt betale sig stadig at tilmelde sig et af kurserne. Så ryger man nemlig på venteliste, og det sker trods alt, at nogle bliver forhindret i at deltage og må melde fra. Chance-billetten ligger på  www.byggekvalitet.dk/ajour23 .

Som altid er det Danske Kloakmestre, der står bag ajourføringskurserne sammen med Kloaksektionen under Dansk Industri. Klaus Ising Hansen og Thomas Holland fra Byggeriets Kvalitetskontrol tager sig af det faglige indhold og det praktiske på kurserne.