Væk med blyantspidseren – fat i musen

Stadig flere dropper den evindelige spidsen blyant, når der skal laves kloaktegninger. I en digital verden er det en stor fordel, at man kan aflevere tegninger digitalt. Det har mange af Danske Kloakmestres medlemmer fundet ud af, og netop med medlemskortet i orden har de benyttet muligheden for at sikre  sig det kloakmodul, som Danske Maskinstationer & Entreprenører har udviklet. DM&E samarbejder nemlig med Danske Kloakmestre og tilbyder kloakmodulet til medlemmer af begge foreninger.

I programmet ligger alle relevante symboler for alle de gængse rørtyper, bøjninger og andre nødvendige elementer. Med computerens mus trækkes de fra oversigten og ind på et standarddokument. Når logo og andre data er på plads nede i hjørnet på standarddokumentet, er man klar til at tegne. Det kræver ingen forudsætninger. Tegningen sammensættes hurtigt ved hjælp af træk med musen, som henter de forud definerede elementer over på papiret.

Se mere om kloakmodulet her: DM&E Kloakmodul (dmoge.dk) 

Prisen for tegneprogrammet er normalt 3295 kr. Som medlem af Danske Kloakmestre får du en solid rabat på 1300 kr., så prisen bliver kun 1995 kr.