Den røde lygte er ude

Ajourføringskurserne for kloakmestre er – som sædvanlig – et tilløbsstykke. Den røde lygte er ude over det meste af landet: Der er simpelthen udsolgt. Også selv om Byggeriets Kvalitetskontrol, som står for den praktiske afvikling af kurserne, har hægtet ekstra-dage på.

Der holdes ekstra kurser i Allerød og Sorø den 21. Og 23. marts. Men de to kurser var dårligt udbudt, før alle pladser var revet væk.

Det betyder, at der i skrivende stund kun er ledige pladser i Randers den 21. februar, i Sabro ved Aarhus den 7. marts og i Aakirkeby den 14. marts.

Som sædvanlig betyder det ikke, at man skal afholde sig fra at sende en tilmelding af sted, hvis man vil have den faglige opdatering, men måske er kommet for sent ud. Byggeriets Kvalitetskontrol har en venteliste for efternølere, som måske får chancen, hvis allerede tilmeldte bliver forhindret i at deltage. Så – hurtigt ind på www.byggekvalitet.dk/ajour23 og lave en tilmelding.

Klaus Ising Hansen og Thomas Holland fra Byggeriets Kvalitetskontrol står for det faglige indhold på kurserne, som holdes i samarbejde med Danske Kloakmestre og Kloaksektionen under Dansk Industri.

Prisen er 1895 kr., men ikke for medlemmer af Danske Kloakmestre. De får nemlig ajourføringen 500 kr. billigere. Altså 1395 kr. for medlemmer af Danske Kloakmestre. Der ydes kun ét tilskud pr. virksomhed.

 

Her er der stadig pladser:

2023:

21. februar: Randers FC Konference, 8920 Randers NV

7. marts: Montra Hotel Sabro Kro, 8471 Sabro (Aarhus)

14. marts: Aakirkeby Hallerne, 3720 Aakirkeby