Idverde overtager vestjysk entreprenør

Idverde Danmark har udvidet forretningen med køb af entreprenør-, anlægsgartner- og kloakmestervirksomheden Lauge Bonde i Skjern med 35 medarbejdere. I forvejen består idverde Danmark også af søsterselskaberne OKNygaard, Malmos og Grøn Vækst.

”Lauge Bonde er en stærk partner inden for anlæg med en tæt kontakt til det midt- og vestjyske marked. Virksomhedens profil passer godt ind i vores strategi om at blive Danmarks førende partner i naturbaserede løsninger til udemiljøer og landskaber. Med utallige krav til nutidens klimaløsninger og grønne byrum ser vi et kæmpe potentiale i en mere totaløkonomisk tænkning, hvor vi fra starten af et anlægsprojekt kan indtænke driften”, siger Morten Dohrmann Hansen, der er landechef i idverde Danmark.

Også Uffe Bjerg og Lauge Bonde, medejere i Lauge Bonde ApS, glæder sig over salget og ser det som det næste naturlige skridt i bestræbelserne på at skabe en virksomhed, der fortsat kan matche markedet og udnytte den stigende efterspørgsel på byggeri og anlæg.