Tænd for fjernsynet – der er kloak-TV!

Det er tid at finde fjernkontrollen frem og få tændt. Der kommer kloak på skærmen!

Danske Kloakmestre og Danske Maskinstationer og Entreprenører – DM&E – er klar til nye udsendelser. Sidste års kursus for kloak-TV-operatører blev en succes, og derfor finder Johs. Pedersen fra Byggeriets Kvalitetskontrol A/S nu kameraet frem igen og rykker i felten som producer og kursusleder.

TV-kurset afviklet tre steder geografisk fordelt rundt om i landet. Nemlig i Sorø, i Fredericia og i Aalborg. Deltagerne vil få et grundlæggende kendskab til, hvordan kloak-TV foregår med inspektion af afløbsledninger. Med bistand fra en repræsentant fra JKL Teknik A/S opdateres deltagerne på den nyeste teknik og får præsenteret det nyeste udstyr.

Kurset henvender sig især til både nybegyndere og let øvede TV-operatører i kloakbranchen. Sidste års kursus havde også deltagelse af ganske øvede kloak-TV-folk, som blandt andet konstaterede: ”Selv om man tror, at man kan det dér med kloak-TV, opdager man, at der er ting, man ikke er opmærksom på, når man går derude med grejet”. Gamle hunde kan som bekendt godt lære nye kunster.

Det koster 2095 kr. plus moms at deltage, men medlemmer af Danske Kloakmestre eller DM&E nyder igen særbehandling og slipper med 1395 kr. Tilmeldingen til kursus for Kloak-TV-operatører klares på www.dmoge.dk eller med en mail til post@dmoge.dk

 

TV-programmet

Programoversigten for Kloak-TV 2022:

24. november: VKST Sorø, Fulbyvej 15, 4180 Sorø

29. november: Hotel Kryb i Ly Kro, Kolding Landevej 160, Taulov, 7000 Fredericia

1. december: Restaurant Orkideen Aalborg, Ølgodvej 1, 9220 Aalborg Øst