Vandet podcast fra Wavin

Der er masser af information og viden om regnvandshåndtering, VA-systemer og VVS. Og meget af den er – åhhh, så kedelig. Det gør Wavin nu noget ved. Som en af Europas førende leverandører af plastrørsystemer ti HVAC- og VVS-sektoren har virksomheden produceret en podcast, der skal uddanne, oplyse og inspirere folk i infrastruktør- og byggebranchen.

Pocasten ”The Waves of Wavin” stiller skarpt på, hvad der kan gøres for at skabe klimasikre og bæredygtige byer. Og formålet er at underholde og uddanne elever, lærere, ingeniører, iværksættere, kommuner og installatører i VA-, VVS- og byggebranchen.

Manden bag mikrofonen og initiativtager til podcasten er David Jirout, som er digitaliserings- og bæredygtighedsspecialist hos Wavin Nordics. Afsnittene vil være på engelsk og forsøger blandt andet at besvare de akutte, globale vandproblemstillinger, vi står overfor.

”VA- og VVS-løsninger er en central funktion i de fleste menneskers hverdag - ofte uden at man er klar over det. Det skyldes, at de ofte er placeret bag vægge eller under gulve, parkeringspladser og marker. Så vores store udfordring er at gøre dette område mere synligt, interessant og underholdende for alle, der har en interesse for området. Derfor har vi valgt at lancere en podcast, der tager fat på både hverdagens og de større udfordringer samt fortæller os mere om, hvad der kan gøres for at løse disse problemer”, siger David Jirout.

”Fokus vil være på bæredygtighed og digitalisering, to nøgleord i nutidens byggebranche. Jeg er ung og nysgerrig og vil lære mere om den branche, vi arbejder i. Jeg går derfor til denne podcast-opgave som en undersøgende journalist, der gerne vil opfordre til spændende diskussioner om, hvordan vi sammen løser verdens udfordringer, når det kommer til vand og sanitet”, forklarer David Jirout.

I podcast-afsnittene får han selskab af forskellige gæster, der arbejder for Wavin i hele Europa.