sitemap ikon
danske kloakmestre mobil menu
  • Kloakmestrenes TV-inspektion

     

    Tilbyder du dine kunder TV-inspektion, har du ansvaret for at uddanne dig til at udføre arbejdet korrekt.
    Det kan du gøre gennem Kloakmestrenes TV-inspektion.
  • Søg på hjemmesiden
  • danske kloakmestre søgning

TV-Inspektion

TV-inspektion er et værktøj, som kan være nyttigt for kloakmestre at bruge, for at finde fejl og brud på kloakledninger.

 

Hvis du som kloakmester tilbyder dine kunder at udføre TV-inspektion med tilhørende rapport, har du et ansvar for at uddanne dig til at kunne udføre dette arbejde korrekt.

Danske Kloakmestre er i samarbejde med 2 andre branche- organisationer med til at drive ordningen Kloakmestrenes TV-Inspektion, der er en certificeringsordning, som sikrer, at den, der udfører TV-inspektionen, er klædt på og uddannet til at gøre dette korrekt.

Som medlem af Danske Kloakmestre er der rabat på medlemsskab af ordningen.

Kloakmestrenes TV-Inspektion


Kloakmestrenes TV-Inspektion er en kontrolordning, der er stiftet med henblik på at skabe en høj og ensartet kvalitet af TV-inspektion af afløbsledninger indenfor det kloakautoriserede område. 

Hensigten med sammenslutningen Kloakmestrenes TV-Inspektion er gennem uddannelse at give de udførende og certificerede TV-operatører en standardiseret måde at foretage en TV-inspektion på.

Således vil TV-inspektionsrapporter samt vurderinger af kloakkernes fejl og skader, være ensartet for alle uddannede i hele landet.

Kontrolordningen er et samarbejde mellem Danske Kloakmestre, Kloaksektionen under Dansk Byggeri og Danske Maskinstationer og Entreprenører.

Besøg Kloakmestrenes TV-inspektions hjemmeside.