danske kloakmestre mobil menu
  • Søg på hjemmesiden
  • danske kloakmestre søgning

Kloakgaranti markedsføring

Vi vil så gerne have, at du viser dine kunder, at du er medlem af Danske Kloakmestre. Det er nemlig rigtig vigtigt for dem – deres garanti, vores ansvar.

Men det er faktisk også vigtigt for dig. Du er en del af en stærk brancheforening – landets største inden for branchen. Foreningen er stiftet med henblik på at sikre medlemmer som dig nødvendig efteruddannelse og orientering om nye produkter og arbejdsmetoder til gavn for dine kunder.

Som medlem af Danske Kloakmestre er du dækket af Kloakgaranti-ordningen. Det betyder, at dine kunder er sikret med dækning på op til 50.000 kr. inkl. moms på kloakarbejde – uanset byggeriets størrelse. Det er et ret godt argument at bruge i din markedsføring. Som medlem må du bruge Kloakgaranti-logoet på din hjemmeside, på din firmabil, dit visitkort og i andre typer af markedsføring.

Logo og guide

Kloakgaranti-logoerne og guide til brug af logoerne finder du her:

     
  • BRUG AF USB-KORTET


    USB-stikket er integreret i kortet. Du åbner UBS-stikket ved at trykke let på bagsiden af kortet, på det lyseblå ”C”, mens du forsigtigt trækker kortets sider op, så kortet buer let.

  • Step 1
  • Step 2

DET MED SMÅT
Danske Kloakmestres Garantiordning har til formål at sikre private forbrugere mod eventuelle tab som følge af mangelfuldt arbejde udført af et medlem af Danske Kloakmestre på kundens ejendom.

Medlemmer af Danske Kloakmestre samt foreningen Danske Kloakmestre er eneberettiget til at anvende Danske Kloakmestres Garantiordning i markedsføringsøjemed.

Det er ulovligt for andre at reklamere med at være omfattet af Danske Kloakmestres Garantiordning, og sådanne tilfælde vil blive politianmeldt.


Du kan finde vedtægter og mere information om foreningen Danske Kloakmestre her