Foreningen Danske Kloakmestre

Danske Kloakmestre er en forening af autoriserede kloakmestre. Foreningen tæller ca. 445 medlemmer og er landets største brancheforening på området.

Foreningen er stiftet med henblik på at sikre det enkelte medlem nødvendig efteruddannelse, orientering om nye produkter og arbejdsmetoder til gavn for kunderne.

Foreningen har en Garantiordning, der sikrer medlemmernes kunder.

Foreningens sekretariat:
Danske Kloakmestre
Nørre Voldgade 106
1358 København K

sekretariat@danskekloakmestre.dk / bestyrelse@danskekloakmestre.dk

Bestyrelsen

Bestyrelsen i Danske Kloakmestre består af 5-7 kloakmestre, der vælges for 2 år ad gangen og to suppleanter, der vælges for 1 år ad gangen.

Tom Lisberg Ewers

Degn Grafisk
Luk vinduet igen

Danske Kloakmestres medlemsside

Her finder du information om:

Har du glemt dit password så kan du sende en mail til sekretariat og få koden tilsendt.

Brugernavn

Kodeord
Glemt kodeord?
Indtast din email i brugernavn
Jeg har glemt mit password!
OBS vinduet lukker og dit login vil blive sendt til din email
Luk vinduet igen

Oplysningerne er anonyme, og vi kan derfor ikke se, hvem du er. Vi bruger informationerne til at gøre hjemmesiden mere brugervenlig og målrettet - og vi videregiver aldrig oplysninger til andre.

Hvor kan jeg få yderligere information og klage?

Danske Kloakmestre
Nørre Voldgade 106