DM i kloak 2016

Konkurrencen 2016 foregik på Kloakmessen i Fredericia torsdag den 28. og fredag den 29. januar

 

Læs artiklen her

 

Rigtig mange af de 2866 besøgende på messen fulgte interesseret med i de spændende konkurrencer, der også havde stor opmærksomhed fra pressen.

 

Det er afgørende for fagets fremtid, at vi fastholder stoltheden ved hver dag at levere kvalitetsarbejde hos kunderne, og at der kan tiltrækkes nye elever, rørlæggere og kloakmestre, som ønsker at levere håndværk der dur’. 

 

Flemming Geipel

flemming@geipel.dk    |    Tlf. 28 58 76 99

 

 

Førstepræmie-sponsor   Anden og tredjepræmie-sponsor
  

Det er firmaet EQS i Odense, der får rollen som førstepræmie-sponsor. Den kommende danske mester hos kloakmestrene kan drage hjem med et EQS-modul specielt udviklet til kloakbranchen til en værdi af 12.000 kr. Kloakmester-mesteren sikrer sig tillige tre Lenovo 8-tommer tablets til at køre EQS-systemet på, og i gavesækken er også tre licenser og datakort med abonnement betalt for et halvt år.

 

Både vinderen hos rørlæggerne og hos lærlingene får en 10-tommer Lenovo-tablet med hjem fra EQS. Firmaet har i øvrigt en særlig tilknytning til kloakbranchen. Det drives af brødrene Franz og Lasse Lægteskov. Og Franz Lægteskov har tidligere været selvstændig autoriseret kloakmester og har arbejdet i branchen i omkring 20 år.

 

Firmaet Ordrestyring .dk lader præmieregnen ramme sølv- og bronzevinderne hos kloakmestrene. Ordrestyring.dk er et såkaldt timesagsstyringsprogram til håndværkere til at holde styr på tilbud, ordrer, timeforbrug, materialer, fotos, tegninger og en række andre elementer. Både nummer to og tre vinder gratis oprettelse af systemet til en værdi af 10.000 kr. Andenpladsen belønnes tillige med otte måneders gratis abonnement, mens der er seks måneder til tredjepræmien.

 

Kredsen af sponsorer af hele DM-arrangementet har fået tilgang af firmaerne ACO Nordic, som leverer produkter og løsninger til håndtering og rensning af regnvand og spildevand. Samt senest Ulefos, som også har produkter til vand og afløb på programmet, og som ikke mindst er kendt for kolossale mængder af brøndgods.

 

 

DM i Kloak har været holdt årligt siden 2011 med Danske Kloakmestre som arrangør. 

Sponsor for årets
DM i Kloak.

 

 

 


 

 

 


 

degngrafisk
Luk vinduet igen

Danske Kloakmestres medlemsside


Her finder du information om:

Har du glemt dit password så kan du sende en mail til sekretariat og få koden tilsendt. 

 
Brugernavn 
 
Kodeord 
Glemt kodeord?
Indtast din email i brugernavn
Jeg har glemt mit password!
OBS vinduet lukker og dit login vil blive sendt til din email